Boek cover: El Hombre Canción

Een oudere man kijkt terug op zijn jeugdjaren. Een joodse jongen die opgroeide in een weeshuis.  Hoewel hij steeds in armoede leefde en een moeilijke tijd doormaakte ging hij steeds al zingend door het leven.

El Hombre Canción is een boek over een jongen die liefde, noblesse en een oneindige nieuwsgierigheid naar wat er in de wereld in zijn hart draagt. Het kind is, net als onze bestemming, in een wereld dat gelijk wat zou moeten zijn, gewoon wat het is, een kind met een eigen visie die vaak grappig maar ook confronterend is.

Winnaar van internationale designwedstrijd

Isaac Zimmerman organiseerde een internationale designwedstrijd om de cover voor zijn boek te realiseren, welke door MaryDes gewonnen werd.

De oude man die terugkijkt op zijn kindertijd wordt gesymboliseerd door de afbeelding van een jongen met de schaduw van een volwassen man. De jongen op de omslag bestaat niet. Hij moest er verpaupert uitzien met vuile en gescheurde kleren halflange broek en met sandalen in de hand in het water naar de horizon kijken. Het haar, zijn hoofd, borst, onderlijf, trui, broek en sandalen zijn allemaal afzonderlijke afbeeldingen die naadloos werden samengebracht om een nieuw geheel te maken. De lucht werd verkleurd en verrijkt met lichteffecten. De zee bestaat uit twee afzonderlijke afbeeldingen omdat we de juiste golfslag op het stand wilden hebben. Niets op deze afbeelding is echt, maar we waren zo in staat de juiste atmosfeer voor dit boek te creëren en zijn bijzonder fier dit juweeltje te hebben kunnen realiseren.

Hartelijk dank Isaac om ons voor het vele werk te honoreren als winnaar.

Bekijk meer winnende designs op MaryDes.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s