The Courageous Life – Cover design

“Being overwhelmed with the big picture
can hinder you from being in the picture at all.”

Melissa J. Nixon

Melissa J. Nixon (VS) is een professioneel en begenadigd spreker, trainer en leiderschap coach die elke dag contact heeft met vrouwen en hen helpt hun grenzen te verleggen om doelen te bereiken die ze niet eens voor mogelijk hielden.

Onlangs werd  haar nieuwe boek: “The Courageous Life” gepubliceerd en we zijn trots om te zeggen dat we de omslag van dit boek hebben ontworpen. Ze hield van het concept van de puzzelstukjes of mensen die springen. Aangezien het beeld van springende mensen reeds overvloedig gebruikt werd waardoor haar boek ook niet meer zou opvallen, hebben we ons geconcentreerd op de puzzelstukjes.

Je leven is opgebouwd uit talenten, ervaringen, kennis, emoties en nog veel meer, die behoefte hebben om samen te passen als puzzelstukjes om succes te verwerven. Melissa’s toegevoegde waarde is om mensen te leren om moed te gebruiken als het laatste stukje van de puzzel. Dus puzzelstukjes waren echt iets waarmee we konden werken.

Voordat we met het ontwerp begonnen deden we wat onderzoek naar Melissa, wie is zij, haar karakter, haar website en de kleuren die ze gebruikt. Het werd al snel duidelijk dat ze een zeer energiek persoon is. Daarom wilden we deze energie ook tot uiting brengen in het ontwerp. Sinds het boek een zakelijk doel ondersteunt, zouden vele ontwerpers kiezen voor een meer ernstige foto op de achterzijde, maar wij gingen op zoek naar wat meer dynamische foto’s van haar, welke de energie die we wilden overbrengen zou ondersteunen. Melissa die het krachtig uitschreeuwt, was een goede keuze.
We hebben ook gebruik gemaakt van de kleuren van haar website, zodat het boek bijdraagt aan de branding van haar zaak.

Het is ook belangrijk om te begrijpen dat we veel meer hebben gedaan dan alleen de covercreatie. We werden onderdeel van dit project, realiseerde delen van het ontwerp als afzonderlijke afbeeldingen, die ze zou kunnen gebruiken voor promotionele doeleinden en gaven haar advies over het gebruik van lettertypes en kleuren. We zagen dit project door tot het einde en dat is waar wij voor staan: een betrouwbare partner voor al onze klanten.

Zie hoe Melissa haar boek promoot op YouTube  of ga naar website.

Natuurlijk ben je ook welkom op onze website www.marydes.eu.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s